Dakota Johnson slutter sig til koret af ‘Madame Web’-kritikere – »jeg kan ikke sige, at jeg ikke forstår det«

Dakota Johnson slutter sig til koret af ‘Madame Web’-kritikere – »jeg kan ikke sige, at jeg ikke forstår det«
'Madame Web'. (Foto: SF Studios)

Superheltefilmen ‘Madame Web’ nåede knap nok at få premiere, før den næsten øjeblikkeligt blev slagtet af både anmeldere og publikum.

Som vært på ‘Saturday Night Live’ jokede medvirkende skuespiller Sydney Sweeney i lørdags med den dårlige omtale og billetsalg: »I har måske set mig i ‘Anyone But You’ eller ‘Euphoria’. I så mig helt sikkert ikke i ‘Madame Web’«.

Nu slutter filmens hovedrolleindehaver Dakota Johnson sig til filmens kritikere mindre end en måned efter premieren.

I et interview med Bustle fortæller hun, at hun »ikke er overrasket over, at det er gået på den måde, det er«.

Her kritiserer hun især filmbranchens chefer for at undervurdere publikum og anfægter dem, der forsøger at lave »kunst baseret på tal og algoritmer«.

Johnson fortæller, at det var nyt for hende at medvirke i den type produktion, og at hun ikke umiddelbart er interesseret i at gentage det.

»Det var virkelig en oplevelse, jeg lærte af, og selvfølgelig er det ikke rart, at være en del af noget, der bliver revet i småstykker, men jeg kan ikke sige, at jeg ikke forstår det«, fortæller skuespilleren til Bustle.

Soundvenues anmelder gav ‘Madame Web’ to stjerner og skrev om Johnson, at hun »spiller glimrende taget i betragtning, at hendes karakter aldrig bliver udfoldet til mere end et forhenværende plejebarn med mommy-issues, der får clairvoyante evner«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af