‘Game of Thrones’-talent opdager satanisk komplot i horrorfilmen ‘The First Omen’ – se den ildevarslende trailer

‘Game of Thrones’-talent opdager satanisk komplot i horrorfilmen ‘The First Omen’ – se den ildevarslende trailer
'The First Omen'. (Foto: PR)

I næste måned får horrorfilmen ‘The First Omen’ biografpremiere, og i den anledning har en ny hårrejsende trailer ramt internettet. Det skriver The Wrap.

»Vær vidne til ondskabens fødsel«, står der i traileren til filmen, der fungerer som en prequel til Richard Donners 70’er-klassiker ‘The Omen’.

Den originale film fra 1976 følger en amerikansk diplomat i Rom og hans gravide kone. Da barnet dør efter fødslen, forbytter manden deres søn med en anden dreng på hospitalet. Og denne nye søn viser sig uheldigvis at være Satan selv.

‘The First Omen’ foregår før ‘The Omen’, hvor en ung amerikansk kvinde begynder som nonne i et romersk kloster. Her møder hun et mørke, som får hende til at tvivle på sin tro. Hun opdager desuden et uhyggeligt komplot, der går på at føde ondskab i menneskeform.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Arkasha Stevenson, kvinden bag ‘Brand New Cherry Flavor’ og ‘Legion’, har instrueret filmen og skrevet manuskriptet sammen med Keith Thomas (‘Firestarter’ fra 2022) og producer Tim Smith.

I hovedrollen finder man 24-årige Nell Tiger Free, der har spillet Myrcella Baratheon i ‘Game of Thrones’ og Leanne Grayson i ‘Servant’. Hun står over for blandt andre Bill Nighy, Sonia Braga, Ralph Ineson og ‘Game of Thrones’-kollegaen Charles Dance.

‘The First Omen’ kommer i biograferne 4. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af