‘Gen V’- og ‘After’-skuespiller Chance Perdomo er død

‘Gen V’- og ‘After’-skuespiller Chance Perdomo er død
Chance Perdomo. (Foto: Karwai Tang/WireImage/Getty Images)

Den britisk-amerikanske Hollywood-skuespiller Chance Perdomo er død. Det bekræfter hans familie ifølge Deadline.

Perdomo mistede livet i et motorcykelstyrt, som ikke involverede andre personer. Han blev blot 27 år gammel.

»Hans passioner for kunst og uslukkelige appetit for livet blev mærket af alle, som kendt ham, og hans varme vil bæres videre hos dem, som elskede ham højest«, udtaler skuespillerens familie til Deadline.

Chance Perdomo fik sin første store rolle som Ambrose Spellman i Netflix-hitserien ‘Chilling Adventures of Sabrina’. Efterfølgende medvirkende han som Landon i tre film i ‘After’-franchisen: ‘After We Fell’, ‘After Ever Happy’ og ‘After Everything’.

Senest spillede Perdomo karakteren Andre Anderson i ‘The Boys’-spinoff-serien ‘Gen V’. Deadline melder, at produktionen af ‘Gen V’s anden sæson er blevet forsinket som følge af Perdomos død.

»Vi kan ikke helt forstå dette. For dem af os, der kendte ham og arbejdede sammen med ham, var Chance altid charmerende og smilende, en entusiastisk naturkraft, en utroligt talentfuld performer og, mere end noget andet, bare en meget venlig, dejlig person«, udtaler ‘Gen V’s producer til Deadline.

»Bare at skrive om ham i datid giver ikke mening. Vi er så kede af det på Chances families vegne, og vi sørger over tabet af vores ven og kollega. Kram dine kære i aften«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af