Kate Winslet »ved slet ikke, hvad Ozempic er«

Kate Winslet »ved slet ikke, hvad Ozempic er«
Kate Winslet. (Foto: John Phillips/Getty Images)

Ozempic-samtalen lader kun til at være fortsat, siden den Novo Nordisk-skabte diabetesmedicin for alvor blev en del af snakken sidste år. Ikke mindst i Hollywood, hvor mange kendisser har omfavnet det som slankemiddel.

En stjerne der dog ikke har hørt om det er ‘The Regime’-aktuelle Kate Winslet.

»Jeg ved faktisk slet ikke, hvad Ozempic er«, lyder det fra skuespilleren i et interview med The New York Times, hvor et af temaerne er skuespillerens egne hårde erfaringer med at have en kvindekrop som ung i mediernes søgelys og lide af en spiseforstyrrelse.

»Jeg fortalte aldrig nogen om det. For gæt engang – folk omkring dig i verden siger: ‘Hey, du ser godt ud! Du har tabt dig!«, fortæller Winslet.

Den britiske stjerne har tidligere fortalt om, hvor ubehageligt hun fandt omverdens store fokus på hendes krops størrelse i kølvandet på ‘Titanic’, hvor medierne bodyshamede hende. Komikeren Joan Rivers jokede eksempelvis med, at det var hendes vægt, der kostede Leonardo DiCaprio pladsen på tømmerflåden i den Oscar-vindende film. For nylig beskrev Winslet også følgerne af berømmelsen som »forfærdelig«.

I dag har den 48-årige skuespiller nultolerance over for kommentarer om sin krop – »lad os spise nogle flere ting«, lyder hendes ønske.

»Selv komplimenter om at se godt ud er forbundet til vægt. Og det er en ting, jeg ikke vil lade folk tale om. Hvis de gør det, sætter jeg dem på plads med det samme«, fortæller Winslet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af