Netflix sender live boksekamp mellem Jake Paul og Mike Tyson

Netflix sender live boksekamp mellem Jake Paul og Mike Tyson
Jake og Logan Paul. (Foto: Michael Reaves/Getty Images)

30 års aldersforskel. Det er, hvad der er mellem det 57-årige bokseikon Mike Tyson og den 27-årige internetberømthed Jake Paul. Nu skal de to kæmpe mod hinanden.

Til sommer træder de to herrer ind i ringen i AT&T Stadium i Arlington, Texas til kamp – Mike Tysons første siden opvisningskampen mod Roy Jones Jr. i 2020.

Normalt er boksekampe af denne kaliber reserveret til hundedyre pay-per-view aftaler, men ikke denne gang. Kampen bliver nemlig tilgængelig for alle Netflix-abonnenter verden over, skriver IndieWire.

I sin tid var Mike Tyson en af de absolut største inden for sporten. I en alder af blot 20 år blev han den yngste verdensmester i sværvægt, og de første 37 kampe i hans karriere talte 37 sejre, herunder 33 på knockout.

Jake Paul startede karrieren som YouTuber og medvirkende på Disney-programmet ’Bizaardvark’, men har siden taget springet til at blive fuldtidsprofessionel bokser. Hans statistik tæller lige nu ni sejre og et nederlag.

Hvorvidt der bliver gået hårdt til stålet i kampen, må vi vente med at se, når kampen finder sted til sommer. Man kan dog spekulere i, om der er lidt ubalance for de to boksere, når det gælder form. Jake Paul går ind til kampen med en knockout-sejr så sent som i lørdags, mens Tyson sidst kæmpede en professionel kamp, da Paul var 8 år gammel.

Kampen Jake Paul vs. Mike Tyson kan ses på Netflix 20. Juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af