Pierce Brosnan roser valget af ny James Bond-skuespiller: »Manden har styrken, talentet og karismaen«

Pierce Brosnan roser valget af ny James Bond-skuespiller: »Manden har styrken, talentet og karismaen«
Pierce Brosnan i 'Die Another Day' (Foto: PR)

Efter mange spekulationer kunne den britiske avis The Sun i sidste uge afsløre, at James Bond-producerne Barbara Broccoli og Michael G. Wilson har valgt den næste hovedrolleindehaver til 007-franchisen.

Valget er efter sigende faldet på den 33-årige brite Aaron Taylor-Johnson, som slog igennem i ‘Kick-Ass’ fra 2010 og har siden haft roller i film som ‘Nowhere Boy’, ‘Godzilla’, ‘Nocturnal Animal’, ‘Avengers’, ‘Tenet’ og ‘Bullet Train’.

George Lazenby, som spillede Bond i ’On Her Majesty’s Secret Service’ fra 1969, har allerede bakket op om beslutningen, og nu giver også Pierce Brosnan sin velsignelse, skriver Deadline..

»Jeg tror, manden har styrken og talentet og karismaen til at spille Bond, i høj grad«, siger 90’ernes og start-00’ernes Agent 007 i radioprogrammet ‘The Ray D’Arcy Show’ på RTÉ Radio 1.

Brosnan har tidligere spillet over for Taylor-Johnson i filmen ‘The Greatest’ fra 2009, som han også producerede.

»Han var Den Bedste i den. Det er en herlig film med Aaron og Carey Mulligan og Susan Sarandon og mig«, forklarer Brosnan. »Så ja, jeg læste nyheden om hans muligheder for at blive Bond, så jeg ville helt klart kippe med flaget til fyren«.

Til spørgsmålet om, hvad Brosnans råd til Taylor-Johnsonson i den medieombruste rolle skulle være, svarer han: »Vær modig. Gå derud, nyd det. Elsk det bare. Gå bare efter det«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af