Riley Keough og Lily Gladstone opklarer virkeligt teenagemord i første trailer til krimiserien ‘Under the Bridge’

Riley Keough og Lily Gladstone opklarer virkeligt teenagemord i første trailer til krimiserien ‘Under the Bridge’
Riley Keough i 'Under the Bridge'. (Foto: PR)

Lily Gladstone fik sig noget af et gennembrud sidste år med sin rolle i Martin Scorseses ‘Killers of the Flower Moon’, som hun blev Oscar-nomineret for.

Nu er hun igen aktuel – denne gang over for Riley Keough (‘American Honey’) i den hårdkogte krimiserie ‘Under the Bridge’, der lige har fået sin første trailer. Det skriver Indiewire.

‘Under the Bridge’ er skabt af Quinn Shepard, som har spillefilmene ‘Blame’ og ‘Not Okay’ på cv’et. Serien er baseret på afdøde Rebecca Godfreys bog af samme navn fra 2005.

Krimifortællingen bygger på den virkelige historie om den 14-årige pige Reena Virk, som blev fundet død under en bro i canadiske British Columbia i 1997. Efterfølgende blev syv teenagere mistænkt for at have stået bag drabet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I miniserien indtager Lily Gladstone rollen som den fiktive politibetjent Cam Bentland, der efterforsker mordet. Riley Keough spiller førnævnte Godfrey, som rapporterer fra kriminalsagen, mens hun kæmper med sin egen psyke. Ifølge Indiewire udpegede forfatteren selv Keough til at spille hende, inden hun døde i 2022.

Serien får amerikansk premiere 17. april på Hulu. Det vides endnu ikke, hvor og hvornår den kan ses i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af