Soundvenue Live: Oplev den længe ventede ’Challengers’ med Zendaya ved første danske visning

Soundvenue Live: Oplev den længe ventede ’Challengers’ med Zendaya ved første danske visning
'Challengers'. (Foto: Warner)

Tennisfilm og seriøst hot trekantsdrama er to mærkater, vi aldrig havde troet, vi ville sætte på samme film.

Men det er lige netop, hvad Luca Guadagninos længe ventede ’Challengers’ er: En sexet og exceptionelt underholdende film, hvor Zendaya rider videre på ’Dune’-bølgen og viser, hvorfor hun er sin generations måske største stjerne. Og som du kan se ved første visning i Danmark, når Soundvenue i samarbejde med Warner og Call me inviterer til forpremiere 22. april i Empire Bio (KØB BILLET HER).

Luca Guadagnino er manden bag ’Call Me By Your Name’, og selvom der er langt fra den syditalienske ferieforelskelse til de amerikanske tennisbaner i ‘Challengers’, deler de to film hans udsøgte fornemmelse for hede relationer og dybe besættelser.

Zendaya spiller den spirende tennissuperstjerne Tashi, hvis karriere sænkes i grus af en grusom skade. Nu træner hun i stedet mesterspilleren Art Donaldson (Mike Faist), som hun efter en nedtursperiode sender til en lille turnering, så han kan tanke selvtillid.

Her står han pludselig over for sin bedste ungdomsven – og Tashis tidligere kæreste! – og filmen klipper susende mellem deres hæsblæsende opgør og deres fælles forhistorie, tilsat Trent Reznor og Atticus Ross’ fabelagtigt pumpende score.

’Challengers’ er en skamløs film, der simpelthen ikke kan lade være med at underholde, så man begejstret må klappe i sine små hænder helt frem til sidste erotisk ladede smash.

Køb billet HER – og tilmeld dig Facebook-event HER.

Soundvenue LIVE: Forpremiere på ’Challengers’
22. april kl. 19.00
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af