Zendayas længe ventede trekantsdrama lander snart – se den nye trailer til ‘Challengers’

Zendayas længe ventede trekantsdrama lander snart – se den nye trailer til ‘Challengers’
'Challengers'. (Foto: PR)

Af de mange film, som sidste år blev udskudt på grund af den famøse skuespillerstrejke i Hollywood, er ‘Challengers’ med Zendaya blandt de mest imødesete.

I anledning af, at det romantinske drama omsider snart får premiere, har en ny trailer ramt internettet, skriver Deadline.

Traileren lægger op til intense tenniskampe og et hedt trekantsdrama i kulissen mellem ‘Euphoria’-stjernen og de fremadstormende skuespilkollegaer Josh O’Connor og Mike Faist

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Zendaya spiller det tidligere tennishåb Tashi Duncan, der efter en skade i stedet gør sig som træner for sin ligeledes tennisspillende ægtemand, Art (Mike Faist). Duncan lægger planer for Arts store comeback på tennisbanen, men de bliver udfordret, da han står over for sin tidligere bedste ven – og Duncans ekskæreste – Patrick (Josh O’Connor).

‘Challengers’ er instrueret af den produktive og altid uforudsigelige italiener Luca Guadagnino, der stod bag filmfænomenet ‘Call Me By Your Name’ i 2017. Senest var han aktuel med kannibaldramaet ‘Bones and All’.

‘Challengers’ kommer i biografen 25. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af