Alkohol splitter en familie i traileren til Christina Rosendahls ‘Fuld af kærlighed’

Alkohol splitter en familie i traileren til Christina Rosendahls ‘Fuld af kærlighed’
'Fuld af kærlighed'. (Foto: Andreas Bastiansen)

Instruktør Christina Rosendahl har behandlet dansk historie i spillefilm som ‘Vores Mand i Amerika’ og ‘Idealisten’, men har også sat fokus på vold i hjemmet med dokumentarfilmen ‘Vold i kærlighedens navn’ om krisecenteret Dannerhusets kvinder og børn.

I den forbindelse har hun også fortalt om sin egen opvækst med en voldelig far.

I sin nye film ‘Fuld af kærlighed’ er hun i fiktionens verden, men har brugt sin personlige baggrund med misbrug i familien som udgangspunkt for fortællingen. Traileren er netop landet og leverer allerede et par følelsesmæssige mavepustere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lars Ranthe og Stine Stengade spiller forældrene Peter og Helen i en udadtil pæn middelklassefamilie med tre børn, der dog tynges alvorligt af farens alkoholmisbrug. Efter en ulykke må han sendes på afvænning, hvilket dog ikke bliver slutningen på de svære problemer.

I centrum for familiens konflikt står den 20-årige Sofia, der bliver nødt til at holde sammen på det hele. Hun spilles af det unge navn Viilbjørk Malling Agger, der sidste år imponerede i lastbilsfilmen ‘Asfalt’.

På rollelisten finder man desuden unge talenter som Malaika Berenth Mosendane fra ‘Meter I Sekundet’ og Viktor Hjelmsø, der medvirkede i ‘Dark Horse’ og snart er aktuel i sci-fi-dramaet ‘For Evigt’.

‘Fuld af kærlighed’ får premiere 23. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af