Daniel Radcliffe var »rædselsslagen« for Alan Rickman under de tre første ‘Harry Potter’-film

Daniel Radcliffe var »rædselsslagen« for Alan Rickman under de tre første ‘Harry Potter’-film
Emma Watson, Rupert Grint, Alan Rickman og Daniel Radcliffe i 'Harry Potter og fangen fra Azkaban'. (Foto: PR)

Inden sin død i 2016 var Alan Rickman en vigtig støtte for sin noget yngre ‘Harry Potter-kollega Daniel Radcliffe. Det fortæller sidstnævnte som gæst i podcasten ‘Happy Sad Confused’, skriver NME.

I podcasten afspiller vært Josh Horowitz først en video fra et interview, han foretog med Alan Rickman i 2016. Her udtrykker Rickman sin store beundring af Radcliffes skuespil- og danseevner, blandt andet i musicalforestillingen ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’.

»Tak for at vise mig det. Det har jeg aldrig set før. Tak«, siger en tydeligt berørt Radcliffe, efter at have set videobidden. Herefter fortæller han om sit forhold til Rickman, der udviklede sig i takt med, at de optog ‘Harry Potter’-filmene sammen.

»Jeg blev så intimideret af Alan Rickman. Hvordan kan du ikke blive det med den stemme? Selv når man hører den stemme, glemmer man, hvor lav den var, indtil den laver ekkoer gennem dig. Jeg var så skræmt at ham i de første tre film. Jeg var rædselsslagen for ham og tænkte: ’Den her fyr hader mig.’ Et eller andet sted på vejen så han, at jeg virkelig ville gerne ville gøre det her og arbejde på det«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Han afkortede en ferie i Canada for at komme og se mig i ‘Equus’. Han så hvert et teaterstykke, jeg lavede, da han var i live«, fortsætter Radcliffe.

»Han ville tage mig med ud bagefter, og vi ville snakke om det. Han var en af de første mennesker, der sagde: ‘Du bør se på stemmecoaching og undersøge alt det her.’ Jeg er så heldig. At høre ham sige det er virkelig dejligt«.

Daniel Radcliffe spillede som bekendt hovedrollen i alle otte ‘Harry Potter’-film, mens Alan Rickman indtog rollen som den mystiske professor Severus Snape.

I øjeblikket arbejder HBO på at filmatisere ‘Harry Potter’-bøgerne i serieform, og Daniel Radcliffe har ingen planer om at være en del af det.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af