Daniel Radcliffe har ingen planer om at medvirke i kommende Harry Potter-serie

Daniel Radcliffe har ingen planer om at medvirke i kommende Harry Potter-serie

Tidligere i foråret blev det annonceret, at Harry Potter-bøgerne bliver genindspillet som en tv-serie, der er loyal over for bøgerne og har J.K. Rowling med som executive producer.

Man skal dog ikke regne med at se filmseriens tidligere Harry Potter, Daniel Radcliffe, i nogen rolle, da han ikke har tænkt sig at gå efter at få en plads i projektet.

Det fortalte skuespilleren i et nyligt interview med Comicbook.com:

»Som jeg forstår det, prøver de i høj grad at starte på en frisk, og jeg er sikker på, at hvem der end laver dem vil ønske at sætte deres eget præg på det og nok ikke skulle finde ud af, hvordan man får gamle Harry med i en cameo et sted (…)«.

Harry Potter-seriens kommende cast er et af de helt store spørgsmål angående genindspilningen, og man kunne ellers godt forestille sig, at der ville være interesse fra både produktion og publikum i, at skuespillerne fra de oprindelige film kunne dukke op i små roller.

Daniel Radcliffe er en af de skuespillere fra Harry Potter-universet, der har taget offentligt afstand fra J.K. Rowling, hvilket kun gør det mere usandsynligt, at han skulle dukke op i den nye film. Han fortæller i interviewet, at han er glad for at give faklen videre:

»Jeg går helt sikkert ikke efter det på nogen måde. Men jeg ønsker dem da, åbenlyst, al held i verden, og jeg er meget begejstret for at få givet den fakkel videre. Men jeg tror ikke det er nødvendigt for mig fysisk at give den videre«, lyder det fra skuespilleren.

Siden den definerende rolle som Harry Potter er Daniel Radcliffe primært veget uden om store kommercielle projekter. Han har senest spillet den amerikanske spoof-musiker Weird Al Yankovic i ‘Weird: The Al Yankovic Story’ og tidligere vakt opsigt som et pruttende lig i ‘Everything Everywhere All At Once’-instruktørernes forrige film ‘Swiss Army Man’ over for Paul Dano.

Der er endnu ikke nogle faste udsigter for, hvornår HBO Max’ Harry Potter-serie går i produktion, men ved annonceringen lød det at det kommende projekt »dykker dybt ned i hver en af de ikoniske bøger, som fans er fortsat med at nyde i alle disse år«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af