Hunter Schafer bliver hjemsøgt i gyseren ‘Cuckoo’ – se traileren

Hunter Schafer bliver hjemsøgt i gyseren ‘Cuckoo’ – se traileren
'Cuckoo'. (Foto: Neon)

‘Euphoria’-stjerne Hunter Schafer har sin første filmhovedrolle i gyseren ‘Cuckoo’.

Her spiller hun den 17-årige Gretchen, der flytter ind hos sin far og hans nye familie, som bor i de tyske alper. Deres mystiske nabo Mr. König fatter dog stor interesse for den amerikanske teenager og tilbyder hende job på sit hotel.

Det bliver en creepy oplevelse at dømme på traileren, der lige er landet. For udover medarbejdere, huserer der også en del overnaturlige skikkelser omkring hotellet om aftenen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Cuckoo’ er instrueret af tyske Tilman Singer, der debuterede med ‘Lutz. I resten af rollerne finder man blandt andre Dan Stevens og Jessica Henwick.

Udover gyseren har Schafer en rolle i Yorgos Lanthimos’ kommende ‘Kinds of Kindness’ og medvirker også i David Lowerys ‘Mother Mary’, hvor Michaela Coel og Anne Hathaway har hovedrollerne.

Imens er der dog lange udsigter til, at hun genoptager rollen som Jules i gennembrudsserien ‘Euphoria’, der netop er blevet udskudt yderligere af HBO.

‘Cuckoo’ får premiere 9. august i USA, men hvornår den rammer Danmark er uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af