James Cameron har et remake af en gammel sci-fi-klassiker i støbeskeen

James Cameron har et remake af en gammel sci-fi-klassiker i støbeskeen
James Cameron. (Foto: Vanity Fair)

Efter det store box office-hit ’Avatar: The Way of Water’ fra 2022, der blev den tredjemest indtjenende film nogensinde, har James Cameron haft travlt med at udvikle den tredje installation af foreløbigt fem planlagte film i naturplanetsfranchisen. Men nu har den erfarne blockbusterinstruktør løftet sløret for et af sine andre projekter.

Det drejer sig nemlig om et remake af Richard Fleischers sci-fi-klassiker ’Fantastic Voyage’ fra 1966. Efter sigende skulle Cameron have arbejdet på projektet i flere år og er nu klar til at rykke fremad med ideen, rapporterer Variety.

’Fantastic Voyage’ handler om videnskabsmanden Jan Benes, der opdager en måde at krympe mennesker og andre objekter. Benes arbejder i Sovjetunionen, men flygter til USA for at dele sine opdagelser. Da han bliver angrebet og efterlades i komatøs tilstand med en blødning i hjernen, må et hold amerikanske agenter krympes til miniaturestørrelse for at redde videnskabsmanden – men holdet har kun en time inden deres ministørrelse aftager.

Det er ikke første gang i nyere tid, at en anerkendt instruktør kaster sig over ’Fantastic Voyage’-fortællingen. Guillermo Del Toro var tilknyttet et remake i 2017, men måtte lægge projektet på hylden grundet sine forpligtelser til sin Oscar-vindende ’The Shape of Water’.

Indtil videre venter vi i spænding på nyheder om projekter fra Cameron, der viger væk fra det ’Avatar’-univers, som instruktøren har fordybet sig i de sidste 15 år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af