‘Legally Blonde’-serie på vej med Reese Witherspoon bag roret

‘Legally Blonde’-serie på vej med Reese Witherspoon bag roret
'Legally Blonde'. (Foto: 20th Century Fox)

Der har længe været snak om nyt fra ’Legally Blonde’-universet, der startede med Amanda Browns bog af samme navn fra 2001.

Mest kendt er dog nok filmen fra samme år med Reese Witherspoon i den ikoniske rolle som den lyserøde L.A.-type Elle Woods, der er oppe imod et kulturchok, da hun starter på Harvards jurastudie for at vinde sin forlovede tilbage.

Nu kan Deadline rapportere, at en spinoff-serie er under opsejling med Witherspoon og hendes produktionsselskab Hello Sunshine bag roret. Angiveligt skulle ’Gossip Girl’-skaberne Josh Schwartz og Stephanie Savage være inde over projektet som executive producere og manuskriptforfattere.

Der bliver foreløbigt holdt ret tæt med udviklingen af projektet, men der er ingen tvivl om, at Amazon Studios ønsker at rykke på en udvikling af ’Legally Blonde’-franchisen. Det var nemlig en af de titler, streaminggiganten havde udset sig fra MGMs bagkatalog, efter de sidste år opkøbte produktionsselskabet og fusionerede til Amazon MGM Studios.

Opfølgeren til den første film ’Legally Blonde 2: Red, White & Blonde’ kom i 2003, mens en tredje film har været under udvikling siden 2020.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af