Martin Scorsese har Frank Sinatra-biopic i støbeskeen med Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i hovedrollerne

Martin Scorsese har Frank Sinatra-biopic i støbeskeen med Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i hovedrollerne
Jennifer Lawrence og Leonardo DiCaprio til premiere på 'Don't Look Up'. (Foto: Taylor Hill/FilmMagic/ Getty Images)

Martin Scorsese instruerede sidste år den Oscar-nominerede kritikerdarling ‘Killers of the Flower Moon’, og han menes nu allerede at være i gang med et andet stort Hollywood-projekt.

Ifølge Variety forsøger den 81-årige instruktør at realisere en biopic om det amerikanske musikikon Frank Sinatra. Her skal musen Leonardo DiCaprio eftersigende spille hovedrollen, mens Jennifer Lawrence rygtes til rollen som filmstjernen Ava Gardner, der blev sangerens kone nummer to. DiCaprio og Lawrence har tidligere spillet over for hinanden i Netflix’ undergangsbasker ‘Don’t Look Up’.

Scorsese har endnu ikke fået Sinatras arvinger med ombord. Og da det er musikerens datter Tina Sinatra, datter af Sinatra og hans første kone Nancy Barbato, der bestyrer farens bo, kan det muligvis blive en udfordring at få grønt lys til en film om forholdet, der spolerede hendes forældres ægteskab.

Derudover er Sinatras velkendte tilknytning til mafiaen også et tema lige i Scorseses boldgade, som dog næppe står øverst på familiens ønsker for formidlingen af hans eftermæle.

Scorsese har tidligere været involveret i et forsøg på at filmatisere croonerens liv, hvilket han dog droppede i 2017 på grund af manglende tilladelse fra Sinatras familie.

Selvom Martin Scorsese er godt oppe i årene, er han ingenlunde pensionsklar. Tværtimod er Frank Sinatra-filmen ikke den eneste, han arbejder på. Instruktøren forsøger også at finansiere (endnu) et passionsprojekt om Jesus med titlen ‘Life of Jesus’, der er baseret på en bog af samme navn skrevet af Shūsaku Endō’ i 1973, hvor han eftersigende har øjnet både Andrew Garfield og Miles Teller til castet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af