Pamela Anderson skal spille over for Liam Neeson i ‘Høj Pistolføring’-reboot

Pamela Anderson skal spille over for Liam Neeson i ‘Høj Pistolføring’-reboot
Pamela Anderson (Foto: Daniele Venturelli/Getty Images)

Spoof-franchisen ’Høj Pistolføring’ blev mødt med positiv kritik og en stor succes ved billetlugerne, da de tre spillefilm med Leslie Nielsen i rollen som den klodsede politimand Frank Drebin ramte biograflærredet mellem 1988-1994.

Tidligere på året blev det annonceret, at der kommer en reboot af de ikoniske film med ingen ringere end Liam Neeson i hovedrollen, som Frank Drebin Jr. For at drysse yderligere stjernestøv på produktionen, har The Wrap netop bekræftet, at Pamela Anderson skal spille Neesons kærlighedsinteresse – en rolle der var besat af Priscilla Presley i de originale film.

I den første ’Høj Pistolføring’ skal Frank Drebin stoppe et mordforsøg på dronning Elizabeth II. Præcist hvilket take den nye film tager vides endnu ikke.

Projektet skal instrueres af Akiva Schaffer, som mest er kendt for at være den ene tredjedel af komedietrioen The Lonely Island. Schaffer har senest instrueret ’Chip og Chap – Nøddepatruljen’ i 2022, skrevet af manuskriptforfatterne Dan Gregor and Doug Mand, Schaffer, og den trio slår sig faktisk sammen med igen til ’Høj Pistolføring’. ’Family Guy’-skaber Seth MacFarlane står desuden til at skulle producere filmen.

Det forventes, at det endnu unavngivne reboot af ’Høj Pistolføring’ får premiere i løbet af 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af