Renée Zellweger vender tilbage som Bridget Jones for fjerde gang

Renée Zellweger vender tilbage som Bridget Jones for fjerde gang
'Bridget Jones' Baby'. (Foto: PR)

Det er 23 år siden René Zellweger første gang indtog det store lærred som den populære romanfigur i ‘Bridget Jones’ dagbog’ tilbage i 2001, og nu vender hun endnu engang tilbage til universet.

Der er nemlig en filmatisering på vej af Helen Fieldings tredje roman i bogserien ‘Bridget Jones: Mad About the Boy’. Det skriver Variety. Sidst Bridget Jones var biografaktuel var i 2016, hvor ‘Bridget Jones’ Baby’ ramte det store lærred.

Hugh Grant vender tilbage i rollen som Daniel Cleaver. Emma Thompson genoptager sin rolle fra den tredje film, mens Chiwetel Ejiofor og ‘One Day’-stjernen Leo Woodall slutter sig til castet.

Romanforlægget fra 2013 leverede lidt af et chok, da bogen begynder fire år efter, at Mark Darcy er død, hvor Bridget Jones er 51-årig solomor til to. Hvordan filmen griber det an bliver spændende, men Colin Firth er i hvert fald ikke på rollelisten indtil videre.

I instruktørstolen sidder Michael Morris, der stod bag den kontroversielt Oscar-nominerede ‘To Leslie’ og har instrueret afsnit af såvel ‘Better Call Saul’ som ’13 Reasons Why’.

‘Bridget Jones: Mad About the Boy’, som filmens arbejdstitel pt. lyder, forventes at få premiere i begyndelsen af 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af