Se første trailer til Barry Jenkins’ ‘Mufasa: The Lion King’ – Mads Mikkelsen på rollelisten

Se første trailer til Barry Jenkins’ ‘Mufasa: The Lion King’ – Mads Mikkelsen på rollelisten
'Mufasa: The Lion King' (Foto: Walt Disney Studios)

Disneys ‘Løvernes konge’-remake høstede store roser fra Soundvenues anmelder, da den fik premiere i 2019, og allerede året efter fulgte de første nyheder om, at en opfølger var under udvikling.

Nu er den første trailer landet til ’Mufasa: The Lion King’, der igen tager os med ind i det live-action-lignende computeranimerede univers.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Mufasa: The Lion King’ er en prequel til den originale ’Løvernes konge’ og fortæller historien om Mufasas vej fra løveunge, der bliver separeret fra sine forældre, og til kongedømmet som den respekterede løvekonge, der blev hyldet af dyrene på savannen.

Det er ’Moonlight’-instruktør Barry Jenkins, der lidt overraskende har dirigeret fortællingen i sin første film siden ’If Beale Street Could Talk’ fra 2018. I mellemtiden har han lavet serien ‘The Underground Railroad’.

I Mufasa-filmen er det de relativt nye navne i form af Aaron Pierre og Kelvin Harrison Jr., der får til opgave at lægge stemme til henholdsvis Mufasa og Mufasas bror, den notoriske skurk Scar. Pierre og Harrison Jr. har tidligere spillet over for hinanden i National Geographics antologiserie ’Genius: MLK/X’.

Derudover vender Beyoncé og Donald Glover tilbage til deres roller fra den første film, mens også Mads Mikkelsen – hvilket er en nyhed i sig selv – er med i rollen som løven Kiros, der lægger store planer. Også Blue Ivy Carter – Beyoncé og Jay-Z’s datter – er på stemmelisten.

’Mufasa: The Lion King’ forventes at få premiere 20. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af