Spilfeberen fortsætter: Margot Robbie producerer ‘Monopoly’-film

Spilfeberen fortsætter: Margot Robbie producerer ‘Monopoly’-film
Margot Robbie ved Oscar-uddelingen. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Margot Robbie bliver i det nostalgiske hjørne efter ‘Barbie’ og hendes kommende ‘The Sims’-filmatisering. Nu står nemlig også brætspillet Monopoly for tur hos skuespilleren produktionsselskab LuckyChap. Det blev annonceret ved CinemaCon i går ifølge Indiewire.

Udover Robbie er der ikke nogle navne tilknyttet til hverken instruktion eller manuskript endnu. Der vides altså på nuværende tidspunkt heller intet om, hvordan det langtrukne handelsspil med den lille monokelmaskot skal løftes fra det flade papbræt med spillebrikker, der eksempelvis forestiller en hat, en hund og et strygejern.

Lucky Chap har dog ordspillende meldt ud, at Monopoly er en »topejendom« for produktionsselskabet.

Det er utroligt nok ikke første gang, der har været planer om en Monopoly-film. Tilbage i 2008 var Ridley Scott tilknyttet en komedie om en Donald Trump-agtig bolighaj, mens Kevin Hart var castet i hovedrollen til en film af ‘The Blackening’-instruktør Tim Story i 2019.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af