Vild actionscene i ’Furiosa: A Mad Max Saga’ »tog 78 dage at optage«

Vild actionscene i ’Furiosa: A Mad Max Saga’ »tog 78 dage at optage«
'Furiosa: A Mad Max Saga'. (Foto: Warner)

Det føles som om, at George Millers ’Mad Max’-franchise bliver vildere og vildere for hver ny film, der kommer.

’Mad Max: Fury Road’ blev en øjeblikkelig klassiker og rost til skyerne af anmelderne. Derfor er forventningerne til den kommende ’Furiosa: A Mad Max Saga’ skyhøje, og hvis vi skal tro på producer Doug Mitchell, er detaljegraden og omhyggeligheden i de intense actionscener ikke til at tage fejl af.

I et interview med Total Film (via Deadline) forklarer Mitchell, at filmen indeholder en 15 minutters actionsekvens, der »tog 78 dage at optage«, som krævede 200 stuntpersoner.

Holdet går fortsat stille med dørene, når det gælder nærmere detaljer, men i samme interview bekræfter hovedrolleindehaver Anya Taylor-Joy, at scenen er vigtig for at forstå, hvor stærk Furiosa er.

»George og jeg har haft mange samtaler om, hvorfor præcis denne sekvens var så lang. Det er fordi du ser ophobningen af Furiosas færdigheder over en kamp, og det er vigtigt for at forstå, hvor snarrådig hun er«, forklarer Taylor-Joy.

’Furiosa: A Mad Max Saga’ er en prequel til ’Fury Road’ fra 2015, der handler om karakteren Furiosas unge år. Som barn bliver hun kidnappet af krigsherren Dementus (Chris Hemsworth), og derfra følger vi hendes kamp for at vende tilbage til sin hjemstavn.

’Furiosa: A Mad Max Saga’ får dansk biografpremiere 23. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af