Zendaya tvivler på instruktørfremtid trods roser fra Denis Villeneuve og Luca Guadagnino

Zendaya tvivler på instruktørfremtid trods roser fra Denis Villeneuve og Luca Guadagnino
Zendaya ved sidste års Screen Actors Guild Awards. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/GettyImages)

Selvom hun har arbejdet med store instruktører som Luca Guadagnino og Denis Villeneuve de seneste par år, er Zendaya ikke helt klar til selv at svinge taktstokken bag kameraet.

I et stort interview med New York Times i forbindelse med premieren på hendes nye film ’Challengers’, som hun selv har produceret, forklarer den 27-årige skuespiller, at hun stadig mangler den sidste snert af selvsikkerhed til at begå sig som instruktør.

»Når jeg er på set, er det et af de få steder, jeg føler mig fri. Når jeg er overdrevet selvkritisk, er det et af de steder, hvor jeg kan være spontan og skabe noget frit med andre mennesker. Men jeg er ikke helt dér, hvor jeg føler mig sikker nok endnu«, siger Zendaya.

Dog understreger hun, at arbejdet med ’Challengers’-instruktør Guadagnino giver hende meget inspiration.

»Jeg bliver virkelig blæst bagover, når jeg ser Luca. Der kommer en masse mennesker op og stiller dig spørgsmål, og han har bare svaret. Når jeg bliver mere sikker i min beslutningstagning, så føler jeg, at jeg er klar til at tage skridtet«, forklarer skuespilleren.

Guadagnino er dog overbevist om, at Zendaya allerede har de kvaliteter, det kræver at blive instruktør.

»(Zendaya) har en utrolig evne til at observere og portrættere virkelighed. Z er allerede en instruktør, jeg har sagt det mange gange, og jeg siger det igen«, forklarer Guadagnino.

Der faldt også rosende ord fra ’Dune’-instruktør Denis Villeneuve, da han gæstede podcasten ’The Directors Cut’. Her talte den fransk-canadiske instruktør varmt om Zendayas høje arbejdsmoral og nysgerrighed.

»Hun har virkelig et stort nærvær. Hun var altid på set, også når vi ikke optog. Hun ville sidde mellem filmfotografen Greg og mig og bare lytte og lytte. Det ville ikke overraske mig, hvis vi en dag hører, at hun vil bag kameraet«, forklarer Villeneuve.

’Challengers’ kan ses i biograferne nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af