Zendayas trekantsscene i ‘Challengers’ var ikke med i det oprindelige manuskript

Zendayas trekantsscene i ‘Challengers’ var ikke med i det oprindelige manuskript
Zendaya med Mike Faist og Josh O'Connor i 'Challengers'. (Foto: PR)

Billedet af Zendaya, Josh O’Connor og Mike Faist, som sidder tæt sammen på en sengekant, har været en central del af tennisfilmen ‘Challengers’ omtale.

Men faktisk var den liderlige trekants-teaser, hvor de tre hovedroller kysser hinanden, ikke oprindeligt med i debutanten Justin Kuritzkes’ manuskript til filmen. Det fortæller instruktør Luca Guadagnino i et interview med Entertainment Weekly.

»Jeg tror ikke, det stod i manuskriptet i begyndelsen. Slet ikke«, forklarer den italienske instruktør, der blandt andet også har ‘Call Me by Your Name’, ‘Bones and All’ og ‘Suspiria’ på cv’et.

»Vi diskuterede længe med Justin konceptet om, at trekanten skal uddybe muligheden for, at alle hjørner kan røre hinanden – at hvis du er jaloux på nogen, er du ikke jaloux på din partner, du er også jaloux over ikke at være valgt af rivalen. Du ønsker at være genstand for rivalens hengivenhed, så du er jaloux over ikke at være en del af det, lige så meget som du er jaloux på, at din partner bliver valgt«.

»Ideen er, at Tashi (Zendayas karakter, red.) kan se, hvad de ikke vil eller ikke kan se, hvilket er denne utrolige tiltrækning, som de ikke kun har for hende, men også for hinanden«, fortsætter Guadagnino.

»Og så lavede Justin den meget sjove scene, skrev smuk dialog, og jeg tænkte, at det dagligdagsagtige ved dette hotelværelse i Queens var ret rørende i portrætteringen af ungdommen«.

Soundvenues Mathilde Johanne Kristiansen tildelte fem begejstrede stjerner til ‘Challengers’, som hun kaldte »årets liderligste kamp« og »en våd drøm af en sportsfilm, der fortjener at blive en komplet blockbuster«.

‘Challengers’ kan ses i biografen.

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med