Amanda Collin skal være med i ‘House of the Dragon’ – se det første billede

Amanda Collin skal være med i ‘House of the Dragon’ – se det første billede
Amanda Collin. (Foto: Therese Lærke/Soundvenue)

‘Game of Thrones’ var godt befolket af danske skuespillere, og nu får den succesfulde spinoffserie ‘House of the Dragon’ også dansk islæt, når sæson 2 får premiere til juni.

Amanda Collin skal nemlig være med i serien i en rolle som en af de få kvindelige herskere i Westeros, Lady Jeyne Arryn, der i en pressemeddelelse beskrives som »en dygtig og effektiv leder«.

»Hun er klog, snu, ikke bange for at give sin mening til kende og beskytter nidkært det land, hun elsker. Aldrig gift, og efter at have nedkæmpet rivaliserende konkurrenter (ikke mindst sin egen fætter), forstår Lady Jeyne alt for godt udfordringerne ved at herske i en verden af mænd«, hedder det videre.

Første billede af skuespilleren i rollen er desuden offentliggjort:

Amanda Collin i ‘House of the Dragon’. (Foto: HBO)

Amanda Collin er ikke en novice, når det kommer til udenlandske storproduktioner, for hun havde en af hovedrollerne i to sæsoner af Ridley Scotts science fiction-epos ‘Raised by Wolves’.

Hun slog igennem i Christian Tafdrups omdiskuterede ‘En frygtelig kvinde’ og har senest kunnet ses i Nikolaj Arcels ‘Bastarden’ over for Mads Mikkelsen.

‘House of the Dragon’ sæson 2 får premiere 17. juni på streamingtjenesten, der lige nu hedder HBO Max, men til den tid blot vil bære navnet Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af