Chris Hemsworth fortryder Thor-præstation: »Jeg blev en parodi på mig selv«

Chris Hemsworth fortryder Thor-præstation: »Jeg blev en parodi på mig selv«
'Thor: Love and Thunder'. (Foto: Disney)

Rollen som Thor er Chris Hemsworths mest kendte af slagsen. Hollywood-stjernen er dog ikke selv tilfreds med sin præstation i den seneste film om Marvel-superhelten, ‘Thor: Love and Thunder’. Det skriver Deadline.

I et større interview med Vanity Fair fortæller journalisten således, at Hemsworth »stadig ikke kan tilgive sig selv« for sit skuespil i den Taika Waititi-instruerede blockbuster.

»Jeg blev fanget i improvisationen og skørhederne, og jeg blev en parodi på mig selv«, siger Hemsworth i artiklen. »Jeg klarede ikke landingen«.

I samme interview fortæller den australske filmstjerne, at han med tiden blev træt af at spille Thor-karakteren, som han gestaltede i otte forskellige Marvel-film.

»Nogle gange følte jeg mig som en sikkerhedsvagt for holdet«, siger Hemsworth.

»Jeg ville læse alle andres replikker og sige: ‘Åh, de har nogle meget sejere ting. De har det sjovere. Hvad laver min karakter?’ Det handlede altid om: ’Du har fået parykken på. Du har musklerne. Du har kostumet på. Hvor er belysningen?’ Ja, jeg er en del af denne store ting, men jeg er nok ret nem at udskifte«.

Chris Hemsworth har ikke spillet Thor siden ‘Thor: Love and Thunder’. Han er snart biografaktuel i George Millers ‘Furiosa: A Mad Max Saga’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af