Anya Taylor-Joy er kronraget hævner i ny trailer til ‘Furiosa: A Mad Max Saga’

Anya Taylor-Joy er kronraget  hævner i ny trailer til ‘Furiosa: A Mad Max Saga’
Anya Taylor Joy i 'Furiosa: A Mad Max Saga' (Foto: Warner)

Da ’Mad Max: Fury Road’ ramte biograflærrederne verden over i 2015, blev filmen en øjeblikkelig klassiker med kollektive lovprisninger fra den brede kritikerstand. Ikke mindst på grund af Charlize Therons præstation i rollen som den kronragede Furiosa.

I den kommende ’Fury Road’-prequel ’Furiosa: A Mad Max Saga’ spiller Anya Taylor-Joy rollen som den unge Furiosa, og i den nye trailer kan vi se, at hun gør Theron kunsten efter, hvad angår det korte hår.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er formentlig tale om en paryk, efter George Miller havde udtrykt, at Taylor-Joy ikke skulle klippe sit hår. Ikke desto mindre tager vi gladeligt imod Anya Taylor-Joy som skydegal, kronraget badass.

Filmen handler om den unge Furiosa, og følger hendes liv gennem flere år. Som barn bliver hun kidnappet af en biker-bande ledet af krigsherren Dementus og må derfor kæmpe sig igennem den dystopiske ødemark for at finde hjem. På vejen kommer hun også forbi Immortan Joes Citadel.

Chris Hemsworth spiller skurken Dementus, og Lachy Hulme er ny mand i rollen som Immortan Joe. Som altid er det franchisens fader George Miller, der sidder i instruktørstolen for femte gang siden den første film i 1979.

’Furiosa: A Mad Max Saga’ får premiere 23. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af