Emma Stone og Nathan Fielder står til at filmatisere legendarisk skakopgør med snyd og analkugler

Emma Stone og Nathan Fielder står til at filmatisere legendarisk skakopgør med snyd og analkugler
'The Curse'. (Foto: Showtime)

At Emma Stone og Nathan Fielder skulle ende som en af Hollywoods mest mærkværdige dreamteams, var der næppe nogen, som ville have forudset for et par år siden.

Men i kølvandet på den mystiske A24-serie ‘The Curse’, står de nu også til at slå pjalterne sammen i et filmprojekt for selvsamme hypede studie. Det skriver The Hollywood Reporter.

Stone og Fielder skal dog ikke selv spille med, men henholdsvis producere og instruere. Derudover er det et særsyn, at A24 lader til at have scoret projektet for næsen af mastodonten Netflix.

Det drejer sig om ‘Checkmate’, der tager udgangspunkt i et endnu ikke udgivet bogoplæg om den norske skaksmester Magnus Carlsens intense virkelige rivalisering med den yngre amerikaner Hans Niemann. Det er skrevet af Ben Mezrich, der har stået bag bøgerne, som ‘The Social Network’ og ‘Dumb Money’ er baseret på.

Nogle vil især kunne huske skakspillernes opgør for det pikante islæt, at Niemann blev anklaget for at snyde ved hjælp af vibrerende analkugler. En detalje det ikke er svært at forestille sig i hænderne på Nathan Fielder.

Der er endnu ikke annonceret, hvem der skal spille Magnus Carlsen og Hans Niemann.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af