Francis Ford Coppola deler første klip fra sin ventede kæmpesatsning ‘Megalopolis’

Francis Ford Coppola deler første klip fra sin ventede kæmpesatsning ‘Megalopolis’
Adam Driver i 'Megalopolis'. (Foto: PR)

Vi er mange, der er spændte på at se, om Francis Ford Coppolas nye storfilm ‘Megalopolis’ bliver et makværk eller et mesterværk.

Nu har Hollywood-legenden bag ‘The Godfather’ og ‘Apocalypse Now’ delt første klip fra sci-fi-satsningen, skriver Deadline.

‘Megalopolis’ handler om en idealistisk arkitekt, spillet af Adam Driver, der forsøger at ombygge New York til et amerikansk utopia, efter en ulykke har ødelagt byen.

I forsmagen ser vi netop Adam Drivers karakter på taget af et højhus i New York. Han træder nervøst ud over kanten af taget, og da han er lige ved at falde, råber han: »Stop!« – og tiden stopper. Snart efter knipser han med fingrene, og bilerne på vejen langt under ham begynder at køre igen.

‘Megalopolis’ er Coppolas mangeårige drømmeprojekt, der ifølge Collider har været undervejs i omkring 40 år. Da ingen ville financiere filmen, har han smidt hele 120 millioner dollars (svarende til omkring 800 millioner kroner) af sin egen formue i projektet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I et Instagram-opslag med klippet skriver Coppola, at filmen altid har været dedikeret til hans hustru Eleanor Coppola, som gik bort i sidste måned.

»Jeg havde virkelig håbet, at vi kunne fejre hendes fødselsdag sammen denne 4. maj. Men desværre skulle det ikke ske, så lad mig dele en gave til alle på hendes vegne«, skriver Francis Ford Coppola.

‘Megalopolis’ får premiere i denne måned på den prestigefulde filmfestival i Cannes, hvor filmen deltager i hovedkonkurrencen. Her har Coppola tidligere vundet Guldpalmen to gange – for ‘The Conversation’ i 1974 og ‘Apocalypse Now’ i 1979.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af