Glen Powell »fejlede totalt« til ‘Star Wars’-audition

Glen Powell »fejlede totalt« til ‘Star Wars’-audition
'Hit Man'. (Foto: Netflix)

De seneste år er det gået én vej for Glen Powell: fremad.

Siden gennembruddet i ’Top Gun: Maverick’ er filmprojekterne kommet ind fra højre og venstre, og den 35-årige skuespiller har for alvor cementeret sig som en af Hollywoods nye førstemænd.

Men Powell er bestemt ikke kommet sovende til det, og skuespilleren har været til utallige auditions, som ikke har udmøntet sig i nogle roller. I et stort interview med det britiske GQ forklarer Powell eksempelvis, at han kom til det allersidste led i en castingproces for at spille Han Solo i Ron Howards ’Star Wars’-spinoff ’Solo’ fra 2018.

En rolle der i stedet gik til Alden Ehrenreich (‘Fair Play’), og i dag har filmen status som et flop.

»Jeg kan joke med det nu, men jeg fejlede totalt«, siger Powell.

Powell forklarer desuden, hvordan han kæmpede med at få roller. Særligt en rolle i dramaserien ’Friday Night Lights’, fik han afslag på, hvilket satte tanker i gang om skuespilkarrieren.

»Jeg var til tre eller fire auditions og fik afslag hver gang. Jeg var perfekt til den rolle, men jeg blev ved med ikke at få den. Det var et tidspunkt i min karriere, hvor jeg tænkte: ’Kommer jeg nogensinde til at få en mulighed?’«, forklarer Powell.

En agent prøvede sågar at få ham til at kanalisere en røvhulsenergi, der skulle hjælpe på hans image til at få flere roller.

»Han sagde: ’Du skal være mindre punktlig, lidt mere sej og skuespilleragtig’. Det gjorde det klart for mig, at skuespillet ikke er et meritokrati, og det tror jeg stadig på. Jeg mener stadig, at det ikke altid er den bedste, der får jobbet«, forklarer Powell.

Men Powells hårde arbejde betalte sig, og han er nu i en position, hvor han kan vælge og vrage mellem roller. Skuespilleren har hovedrollen Richard Linklaters ’Hit Man’, der rammer biograferne i morgen, og tornadofilmen ’Twisters’ der får premiere senere på sommeren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af