Kirsten Dunst slutter sig til Ruben Östlunds efterhånden ret stjernespækkede kommende film

Kirsten Dunst slutter sig til Ruben Östlunds efterhånden ret stjernespækkede kommende film
Kirsten Dunst på Cannes Film Festival i 2016. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Ruben Östlund er kendt for at løfte ukendte skuespillere til stjernestatus, som Claes Bang i ‘The Square’ og Dolly De Leon i ‘Triangle of Sadness’.

Men hans kommende film, ‘The Entertainment System Is Down’, ser ud til at blive hans mest stjernespækkede til dato.

I april kom det frem, at Keanu Reeves er i spil til en rolle i filmen, og det er nu bekræftet. Samtidig skriver Deadline, at både Kirsten Dunst og den tyske stjerneskuespiller Daniel Brühl (‘Goodbye Lenin’) er med i filmen.

’The Entertainment System Is Down’ handler om en langdistanceflyvning, hvor underholdningssystemet går ned, som titlen antyder. Derfor er passagererne dømt til analog kedsomhed, hvor kaos kan opstå lige rundt om hjørnet.

Ifølge Deadline er Östlund inspireret af et psykologistudie, der konkluderede, at deltagerne ikke nød at tilbringe seks til femten minutter i et rum uden anden underholdning end deres egne tanker.

Da forskerne gav deltagerne mulighed for at give sig selv et elektrisk stød ved at trykke på en knap, valgte totredjedele af alle mændene og en fjerdedel af kvinderne at gøre brug af muligheden. En mand gav sig selv 190 elektriske stød i løbet af de 15 minutter.

Trods de amerikanske stjernenavne bliver filmen en svensk-tysk-fransk co-produktion, og den kompromisløse svensker har ifølge Deadline købt et kasseret Boeing 747-fly til optagelserne, der efter planen går i gang tidligt næste år.

Kirsten Dunst var senest aktuel i hovedrollen i Alex Garlands dystopiske thriller ‘Civil War’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af