Sidste sæson af Netflix-hittet ‘Sweet Tooth’ får premiere snart – se den storslåede trailer

Sidste sæson af Netflix-hittet ‘Sweet Tooth’ får premiere snart – se den storslåede trailer
'Sweet Tooth' sæson 3. (Foto: Netflix)

Netflix lægger an til den helt store finale, når tredje og sidste sæson af den populære fantasy-serie ‘Sweet Tooth’ lander på streamingtjenesten i næste måned.

Det gør de med en storslået trailer, som netop har ramt internettet, skriver Deadline.

»Alle veje fører til Alaska«, lyder undertitlen til traileren, der netop teaser for, at den gevirbærende hybrid Gus drager mod Alaska sammen med Jepperd, Becky og Wendy. Her leder de efter Gus’ mor, Birdie, der har arbejdet på at finde en kur mod den dødelige virus, som hærger blandt menneskerne. For måske er Gus nøglen til at redde verden?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenues anmelder Jo Borup tildelte sidste år fem stjerner til anden sæson af serien med ordene: »’Sweet Tooth’ hører til blandt de bedste af sin slags, i kategori med de to første sæsoner af HBO’s ’His Dark Materials’ og med paralleller til ’The Last of Us’«.

Forhåbentlig kan skaberne Jim Mickle og Beth Schwartz samt resten af holdet bag ‘Sweet Tooth’ fortsætte det høje niveau, når finalesæsonen får premiere på Netflix 6. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af