The Rock er totalt uigenkendelig i første billede fra Benny Safdies ’The Smashing Machine’

The Rock er totalt uigenkendelig i første billede fra Benny Safdies ’The Smashing Machine’
Dwayne 'The Rock' Johnson. (Foto: Robyn Beck/Getty Images)

Dwayne ’The Rock’ Johnson medvirker stort set kun i blockbustere med abnormt høje budgetter.

’The Mummy’, ’Fast and Furious’, ’Rejsen til jordens indre’ og ’G.I. Joe’ er nogle af de film, han har drysset stjernestøv over, hvilket har gjort ham til en af de mest indtjenende og højst betalte skuespillere – eller »Franchise Viagra«, som han selv har udtrykt det i en ‘SNL’-skit.

Derfor er det opsigtsvækkende, at han skal medvirke i Benny Safdies kommende sportsdrama ’The Smashing Machine’, der er en noget mindre og mere kunstnerisk præget produktion, end skuespilleren er vant til.

’The Smashing Machine’ er baseret på HBO’s dokumentar af samme navn fra 2002 om UFC-kæmperen Mark Kerrs liv som upcoming wrestler. Filmen følger karrierens store succeser, men også hans efterfølgende problemer med misbrug.

The Rock i ‘The Smashing Machine’ (Foto: A24)

The Rock skal spille Kerr, og som man kan se i første billede fra filmen, er han aldeles uigenkendelig. Skuespilleren har fået hår på hovedet, dækket sine tatoveringer og fyldt ansigtet med proteser, der får ham til at ligne den legendariske kæmper.

Det er første gang, instruktør Benny Safdie står alene med posten uden broderen Josh, men det er fortsat A24, der producerer, som det er tilfældet med brødrenes tidligere film ‘Uncut Gems’ og ‘Good Time’. På rollelisten ses desuden også Emily Blunt.

Der er fortsat ingen premieredato på ’The Smashing Machine’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af