Travis Kelce springer ud som skuespiller i ny Ryan Murphy-serie

Travis Kelce springer ud som skuespiller i ny Ryan Murphy-serie
Travis Kelce og Taylor Swift. (Foto: Patrick Smith/Getty Images)

Der er intet nyt i, at succesfulde sportsudøvere kaster sig ud i skuespil eller andre foretagender, når de har fået skabt sig et navn inden for sportens verden, og det er Travis Kelce et godt eksempel på.

Trods en glorværdig NFL-karriere, der har vundet Kelce og hans hold Kansas City Chiefs tre Super Bowl-turneringer på fem år, er det primært ting uden for græstæppet, der har gjort ham interessant i offentlighedens øjne.

Sammen med superstjernen Taylor Swift danner Kelce muligvis det største power couple i verden for tiden, og Kelce har tidligere udtrykt et ønske om at bevæge sig mere over i underholdningsindustrien. Nu kan Deadline fortælle, at Kelce er blevet castet i serieskaber Ryan Murphys nye projekt ’Grotesquerie’.

Informationer om projektet er fortsat sparsomme, men det rapporteres, at Kelce kommer til at spille over for Lesley Manville (’The Crown’), Niecy Nash (’Dahmer’) og Courtney B. Vance (’American Crime Story’).

Selvom det er første fiktionsserie Kelce medvirker i, er NFL-spilleren ikke helt uvant ved at stå foran et kamera. Han medvirkede i reality-showet ’Catching Kelce’ i 2016, ligesom han har haft værtsrollen i en episode af ’Saturday Night Live’. Derudover skal han også være vært på Amazons nye gameshow ’Are You Smarter Than a Celebrity?’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af