Maika Monroe kalder kommende ‘It Follows’-efterfølger »større og mørkere og mere fucked up«

Maika Monroe kalder kommende ‘It Follows’-efterfølger »større og mørkere og mere fucked up«
Maika Monroe i 'It Follows'. (Foto: PR)

Sidste år blev en efterfølger til gysernyklassikeren ‘It Follows’ annonceret – med den oprindelige films instruktør David Robert Mitchell ved roret, og med Maika Monroe tilbage i hovedrollen som Jay.

Skuespilleren udtaler sig nu for første gang om den kommende film, der bærer titlen ‘They Follow’. Det gør hun i et interview med Collider.

»David er genial. Jeg mener, han er genial. Hele filmen (‘It Follows’, red.) forvandlede sig på det tidspunkt. Den ændrede spillet i genren, og han ville aldrig lave en efterfølger, hvis han ikke troede, den ville toppe den«, siger Monroe, hvorefter hun beskriver sin første oplevelse med at læse den nye films manuskript.

»I starten tænker jeg: ‘Åh, en efterfølger? Hvor skal vi hen her?’. Og jeg læste det, og det er bare så fucking godt. Det er så godt. Jeg er så spændt. Jeg tror måske ikke, der forventes, at man vil møde Jay på dette tidspunkt, men det er så fedt«.

»Den er bare større og mørkere og mere fucked up. At læse det var det skøreste nogensinde«, fortsætter hun. »Jeg er så begejstret for denne rolle. Det er længe siden, jeg har været så spændt på at dykke ned i noget. Der er meget at lege med, og jeg tror, ​​det bliver utroligt udfordrende, helt sikkert, men så tilfredsstillende. Jeg kan ikke vendte med at arbejde med David«.

I ‘It Follows’ fra 2014 bliver teenagepigen Jay jagtet af et urovækkende, overnaturligt monster, som kun hun kan se, efter hun har dyrket sex for første gang. Den eneste måde, hvorpå hun kan slippe væk fra ondskaben, er ved at videregive ‘smitten’ til et nyt offer gennem sex.

‘They Follow’ har endnu ikke fået en premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af