Melissa McCarthy var oprindeligt favorit til stalkerrolle i ‘Baby Reindeer’

Melissa McCarthy var oprindeligt favorit til stalkerrolle i ‘Baby Reindeer’
'Baby Reindeer'. (Foto: Netflix)

Selvom ’Baby Reindeer’ blev Jessica Gunnings store internationale gennembrud som den temperamentsfulde stalker Martha, kunne rollen være blevet besat af et helt andet, mere velkendt navn.

Ifølge Variety forsøgte Netflix og agentbureauet CAA ihærdigt at caste Melissa McCarthy til rollen. Hollywood-stjernen mødtes eftersigende med seriens skaber Richard Gadd, men takkede i sidste ende nej.

Selvom det ville have været noget af et scoop at få den dobbelt Oscar-nominerede og Emmy-vindende skuespiller til at medvirke, var Richard Gadd ikke helt tilfreds med forsøget på at lande McCarthy til rollen. Angiveligt fyrede Gadd sine agenter, fordi de insisterede på den amerikanske skuespiller.

Som bekendt gik rollen i stedet til skotske Jessica Gunning, der har fået stor ros for sit portræt af Martha.

Serien blev også et massivt hit for streamingtjenesten, hvilket fik adskillige fans og internetdetektiver til at gå i gang med at finde frem til den virkelige stalker. Da stod den skotske advokat Fiona Harvey frem som den rigtige Martha, hvilket nu har resulteret i et søgsmål mod Netflix.

Om det var fordi Gadd ville have en ukendt skuespiller, eller en der talte med skotsk accent, kan vi kun gisne om. Vi kan også spekulere på, om hele miseren om søgsmålet ville være fløjet under radaren, hvis det havde endt med at være en amerikansk kæmpestjerne som Melissa McCarthy, der havde gestaltet Martha-karakteren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af