Netflix bekræfter endelig ‘Peaky Blinders’-film – med Cillian Murphy i hovedrollen

Netflix bekræfter endelig ‘Peaky Blinders’-film – med Cillian Murphy i hovedrollen
Cillian Murphy som Thomas Shelby i 'Peaky Blinders'. (Foto: Netflix)

Knap to år efter de velklædte gangstere i ’Peaky Blinders’ anført af Cillian Murphy var på skærmen for sidste gang, har Netflix nu endelig givet grønt lys til en film, der én gang for alle skal sætte et punktum for serien.

Ifølge Deadline bliver det et gensyn med gamle kendinge fra ’Peaky Blinders’-universet – både foran og bagved kameraet. Cillian Murphy vender tilbage som Tommy Shelby, manuskriptet er udarbejdet af seriens skaber Steven Knight, og instruktørtjansen varetages af Tom Harper, der instruerede anden halvdel af første sæson. Murphy og Knight er desuden også blandt producerne.

En film har længe været på tegnebrættet, men det er første gang at der officielt er givet grønt lys fra Netflix. Detaljer om filmens handling bliver fortsat holdt hemmeligt, men Knight har tidligere afsløret, at en film vil foregå med et handlingsforløb under anden verdenskrig.

På et opslag fra streaminggigantens officielle X-profil medfølger også en besked fra Cillian Murphy.

»Det virker som om, at Tommy Shelby ikke var færdig med mig… Det er meget glædeligt at genskabe samarbejdet med Steven Knight og Tom Harper i en filmversion af ’Peaky Blinders’. Den her er til fansene«.

Optagelserne til den endnu unavngivne film forventes at begynde senere i år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af