Ny Yorgos Lanthimos-film med Emma Stone og Jesse Plemons kommer allerede næste år

Ny Yorgos Lanthimos-film med Emma Stone og Jesse Plemons kommer allerede næste år
Emma Stone, Yorgos Lanthimos og Jesse Plemons ved 'Kinds of Kindness'-premieren på Cannes-festivalen. (Foto: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Yorgos Lanthimos annoncerede for nylig sit næste projekt, der ligesom hans aktuelle ‘Kinds of Kindness’ (som endnu ikke har haft dansk premiere) også har Jesse Plemons og Emma Stone på rollelisten.

Den græske instruktør ligger ikke på den lade side, og nu lyder det, at filmen allerede får premiere i 2025. Det skriver Indiewire.

Titlen på den kommende film er ‘Bugonia’, og den er baseret på den sydkoreanske sci-fi-komedie ‘Save the Green Planet!’, som handler om to unge mænd, der er besat af konspirationsteorier og derfor kidnapper en CEO, som de er overbevist om i virkeligheden er et rumvæsen ude på at smadre jorden.

I filmens officielle synopsis lyder det, at CEO/rumvæsen-rollen er kvindelig, og man kan derfor måske formode, at den skal spilles af Emma Stone, mens Plemons formentlig skal spille en af hendes kidnappere.

Bugonia er tilsyneladende navnet på et byzantinsk ritual, der gik ud på at fremmane store bisværme ved at efterlade en død okse i et hus. Et mystisk og kryptisk koncept der lyder som lige noget for Hollywood-freak Yorgos Lanthimos.

Filmens manuskript er skrevet af Will Tracy, der har ‘Succession’, restaurantsatiren ‘The Menu’ og senest HBO-serien ‘The Regime’ med Kate Winslet i hovedrollen på cv’et.

Yorgos Lanthimos når at være premiereaktuel to gange i Danmark i løbet af 2024, hvor ‘Poor Things’ fik premiere i januar, mens ‘Kinds of Kindness’ får premiere 4. juli.

‘Bugonia’ får biografpremiere i USA 7. november 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af