Se første forsmag på ‘Severance’ sæson 2 – og en række andre nye Apple-titler

Se første forsmag på ‘Severance’ sæson 2 – og en række andre nye Apple-titler
Adam Scott i 'Severance' sæson 2.

Ventetiden på anden sæson af sci-fi-serien ‘Severance’ har været (og er stadig) lang. Nu synes den imødesete fortsættelse til første sæson fra 2022 imidlertid at nærme sig.

I hvert fald har Apple netop delt en teaservideo for kommende titler på streamingtjenesten Apple TV+, hvor vi blandt andet får første lille forsmag på ‘Severance’ sæson 2. Det skriver Deadline.

Kampen mod Lumon Industries, der ved hjælp af en hjernechip kan dele folks bevidsthed i to, én til arbejde og én til fritid, synes at fortsætte i det hemmelighedsomgærdede firmas symmetriske kontorlandskab. I teaseren ser man således Adam Scotts hovedperson Mark Scout vågne op på bordet i mødelokalet, budt velkommen af en smilende Milchick (Tramell Tillman).

‘Severance’ sæson 2 har endnu ikke fået en premieredato, men det virker sandsynligt, at den lander på Apple TV+ senere i år.

I teaseren, som kan ses herunder, viser Apple også korte videobidder fra de tilbagevendende serier ‘Silo’, ‘Pachinko’, ‘Shrinked’ og ‘Slow Horses’ foruden de nye originaltitler ‘Lady in the Lake’, ‘The Instigators’, ‘Bad Monkey’, ‘Fly Me to the Moon’ og ‘Wolfs’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af