Jennifer Aniston fordømmer Donald Trumps vicepræsidentkandidat for kontroversiel udtalelse

Jennifer Aniston fordømmer Donald Trumps vicepræsidentkandidat for kontroversiel udtalelse
Jennifer Aniston. (Foto: Jordan Strauss/ Invision/ AP)

Jennifer Aniston er ude med riven efter Donald Trumps nyligt udpegede vicepræsidentkandidat J.D. Vance, skriver Entertainment Weekly.

»Jeg kan virkelig ikke tro, at det her kommer fra en potentiel VP (vicepræsident, red.) for USA«, skriver ‘Friends’-stjernen i en Instagram-story, hvor hun også linker til en video med en tre år gammelt udtalelse af J.D. Vance, som blev interviewet af Tucker Carlson.

I videklippet siger Vance, at »vi bliver reelt set styret i dette land via Demokraterne, via vores virksomhedsoligarker, af en flok barnløse kattedamer, der er ulykkelige over deres eget liv og de valg, som de har taget, og derfor vil de også vil gøre resten af ​​landet miserabelt«.

»Hvordan giver det nogen mening, at vi har overgivet vores land til folk, der ikke rigtig har en direkte andel i det?«, spørger Vance ifølge ABC News i interviewet, hvor han specifikt udpeger vicepræsident Kamala Harris, kongresmedlem Alexandria Ocasio-Cortez og transportminister Pete Buttigieg som eksempler på disse »barnløse kattedamer«.

I sin kritik af Vances udtalelse henviser Jennifer Aniston til, at vicepræsidentkandidaten selv har en datter.

»Alt, jeg kan sige, er … Hr. Vance, jeg beder til, at din datter er så heldig at føde sine egne børn en dag. Jeg håber, hun ikke får brug for at henvende sig til IVF (fertilitetsbehandling, hvor befrugtning sker uden for kroppen, red.) som en anden mulighed«, skriver Aniston. »For du prøver også at tage det fra hende«.

J.D. Vance udgav i 2016 den omdiskuterede selvbiografiske bog ‘Hillbilly Elegy: A Memoir of a Family and Culture in Crisis’, som blev filmatiseret af ‘A Beautiful Mind’-instruktør Ron Howard tilbage i 2020 med Amy Adams og Glenn Close i hovedrollerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af