Kevin Hart og Samuel L. Jackson i historisk røveri – se traileren til ‘Fight Night: The Million Dollar Heist’

Kevin Hart og Samuel L. Jackson i historisk røveri – se traileren til ‘Fight Night: The Million Dollar Heist’
Kevin Hart i 'Fight Night: The Million Dollar Heist'. (Foto: PR)

Under den legendariske bokser Muhammed Alis comeback-kamp mod Jerry Quarry i 1970, fandt et stort røveri sted. Dette kup er omdrejningspunktet for en ny miniserie, der lige har fået sin første trailer, skriver Deadline.

‘Fight Night: The Million Dollar Heist’ er baseret på true crime-podcasten af samme navn og dykker ned i den kriminelle konspiration, som skulle forandre Atlanta for altid.

Kevin Hart indtager hovedrollen som hustleren Gordon ‘Chicken Man’ Williams, der mistænkes for at have arrangeret kuppet. Han forsøger derfor at få renset sit navn med hjælp fra politiefterforskeren J.D. Hudson, spillet af Don Cheadle.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På rollelisten finder man også Samuel L. Jackson som narkobaronen Frank Moten, foruden Taraji P. Henson, Terrence Howard og popmusikeren Chloe Bailey.

‘Fight Night: The Million Dollar Heist’ er skabt af Shaye Ogbonna, der blandt andet har arbejdet på serien ‘The Chi’. Alle otte afsnit er instrueret af Craig Brewer, som senest har dirigeret Eddie Murphy-filmene ‘Coming 2 America’ og ‘Dolemite Is My Name’.

Serien får premiere på amerikanske Peacock 5. september, hvilket højst sandsynligt betyder, at den herhjemme lander på SkyShowtime kort efter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af