Lady Gagas præstation i ‘Joker: Folie à Deux’ blæste castingchef bagover

Lady Gagas præstation i ‘Joker: Folie à Deux’ blæste castingchef bagover
'Joker: Folie á Deux'. (Foto: PR)

Lady Gagas næste imødesete filmrolle er i den kommende ‘Joker: Folie à Deux’. Her spiller hun Harley Quinn overfor Joaquin Phoenix’ Arthur Fleck, hvis vej til at blive Jokeren var omdrejningspunktet i Todd Phillips’ ‘Joker’ fra 2019.

Og selvom sangeren og skuespillerens mandlige modpart er kendt for at gå intenst til sine roller, er det Gaga, der stjæler rampelyset i filmen ifølge filmens hovedcaster. Det skriver Deadline.

Under et oplæg på filmfestivalen Karlovy Vary lagde Francine Maisler ikke skjul på sin begejstring for Gagas præstation, selvom hun ikke selv havde forestillet sig hende i rollen.

»Jeg foreslog ikke Lady Gaga. Det var ikke min idé. Det var Todd Phillips, der gjorde det. Men jeg siger jer, hun er virkelig overraskende – og virkelig god«.

Maisler var især imponeret over Lady Gagas format overfor Joaquin Phoenix, der har spillet ‘Joker’-rollen før og ikke er nem at overstråle.

»Mand, hun er god. Joaquin blæser én bagover, men at hun kunne holde trit med ham og være ægte – og ikke bare blive fejet af banen af, hvad den rolle er, og hvad den præstation er – det viser, at hun er god«, lyder det fra casteren.

Lady Gaga tog et stort spring fra musiker til skuespiller med sin rolle i Bradley Coopers ‘A Star Is Born’, som hun blev Oscar-nomineret for. Her lå rollen som sanger dog i mere naturlig forlængelse af Gagas eget liv.

Hendes efterfølgende rolle i Ridley Scotts ‘House of Gucci’ fik en noget hårdere medfart, og derfor bliver det ekstra spændende at se, hvordan det går med ‘Joker: Folie à Deux’.

‘Joker: Folie à Deux’ får premiere 2. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af