Se første forsmag på sidste sæson af ‘Stranger Things’ i ny behind-the-scenes-video

Se første forsmag på sidste sæson af ‘Stranger Things’ i ny behind-the-scenes-video
'Stranger Things'. (Foto: Tina Rowden/Netflix)

Efter flere udskydelser gik den længe ventede femte og sidste sæson af ‘Stranger Things’ omsider i produktion i januar.

Nu er holdet nået halvvejs gennem optagelserne, og i den anledning har Netflix delt en video, der går bag om arbejdet. Det skriver Deadline.

I behind-the-scenes-videoen ser vi glimt af de velkendte hovedroller, der møder ind på settet – herunder Hawkins High School, der endnu ikke synes påvirket af, at The Upside Down er trængt ind i Hawkins. Den mørke parallelverden er dog repræsenteret ved nogle slimede tentakler, som en person fra crewet gør klar til optagelser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg startede da jeg var 10. Jeg fylder nu 20 år. Det føles meget underligt«, siger Millie Bobby Brown i videoen, som indeholder så meget materiale, at en længere behind-the-scenes-dokumentar være under opsejling.

Ifølge Deadline løfter videoen desuden sløret for tre nye skuespillere i castet. Vi har at gøre med børneskuespillerne Nell Fisher og Jake Connelly samt Alex Breaux, der senest medvirkede i Viggo Mortensens ‘Til verdens ende’. En anden allerede kendt nytilkommen skuespiller, Linda Hamilton, viser sig også undervejs i videoen.

Femte sæson af ‘Stranger Things’ har endnu ikke fået en premieredato, men det synes mest sandsynligt, at den rammer Netflix engang i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af