Sebastian Stan er uigenkendelig i første trailer til A24-thrilleren ‘A Different Man’

Sebastian Stan er uigenkendelig i første trailer til A24-thrilleren ‘A Different Man’
Sebastian Stan i 'A Different Man'. (Foto: Sundance)

Hollywood-stjernen Sebastian Stan og ‘Verdens værste menneske’-hovedrollen Renate Reinsve er i front for en af de mest hypede film fra årets udgave af den amerikanske Sundance-festival.

‘A Different Man’ er titlen på A24-filmen, som netop har fået sin første trailer, skriver Deadline.

Her ser vi en uigenkendelig Sebastian Stan i rollen som Edward, en skuespiller, der lider af en sjælden sygdom, som giver ham voldsomme hævelser i ansigt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Edward får foretaget en behandling, som ændrer hans udseende radikalt (så han nu rent faktisk ligner Sebastian Stan), bliver drømmen om et bedre liv pludselig forvandlet til et mareridt. Hans ven Ingrid, spillet af Reinsve, har nemlig skrevet en teaterforestilling om hans liv, og Edward bliver besat af skuespilleren, der spiller hovedrollen.

‘A Different Man’ er skrevet og instrueret af Adam Schimberg, der har de to relativt ukendte spillefilm ‘Go Down Death’ og ‘Chained for Life’ på cv’et og nu ser ud til at få et større gennembrud.

Filmen har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af