Tre weekend-anbefalinger: Overlev dine festivaltømmermænd med mindst mulig hjernekapacitet

Vores faste weekend-anbefalinger kommer i denne særudgave din Roskilde Festival-blues til undsætning med tre streamingaktuelle titler, der kræver absolut intet af dig.
Tre weekend-anbefalinger:  Overlev dine festivaltømmermænd med mindst mulig hjernekapacitet
'A Family Affair'. (Foto: Netflix)

1. Streaming: Zac Efron er en enmandshær i Netflix-romcom

Det ville være en tilsnigelse at kalde Zac Efron for en god skuespiller. Men i Netflix’ nye romcom ‘A Family Affair’ demonstrerer han, at han i hvert fald her er en både sjovere og mere risikovillig skuespiller end begge sine medspillere: Nicole Kidman og Joey King.

Samtidig har komedien en så kitschet præmis, at den er seværdig, selvom den ikke ligefrem er god.

Efron spiller filmstjernedivaen Chris Cole, der gør livet surt for sin personlige assistent Zara. Da hun siger op, kommer han i sit forsoningsforsøg, desværre til at gå i seng med hendes mor.

Du kan trygt lukke øjnene og zone ud i alle de scener, hvor Efron ikke er til stede. Og så kan du jo se ‘The Idea of You’ bagefter, hvis du higer efter endnu en film om en ældre rig solomor fra Los Angeles, der forelsker sig i en berømt superstjerne via sin datter.

‘A Family Affair’ kan ses på Netflix

‘Roasted – verdens sjoveste ferie’.

2. Streaming: Det er svært at slukke igen

Kan noget være verdens sjoveste ferie, hvis den foregår i et sommerhus i Malaga sammen med Tobias Dybvad, Lasse Rimmer, Simon Talbot, Ane Høgsberg og Mikkel Klint Thorius?

Før jeg tændte for Prime Video-satsningen, var jeg mildest talt skeptisk.

Og selvom verdens bedste ferie er at presse citronen, er ‘Roasted: Verdens bedste ferie’ effektiv og anti-krævende underholdning, man ikke rigtigt kan slukke for igen.

Programmet går simpelt ud på, at de inviterede komikere på skift sviner hinanden til, med alt hvad det indebærer af ufrivillig barnløshed og personlige tragedier. Især gruppens grænseløse lillebrortype Mikkel Klint Thorius er forfriskende angrebslysten over for de mere etablerede stjerner.

‘Roasted – verdens sjoveste ferie’ kan ses på Prime Video

‘Beverly Hills Cop: Axel F’. (Foto: Melinda Sue Gordon/Netflix)

3. Streaming: Eddie Murphy på (meget) slap line

Eddie Murphy er langt fra så aktiv som i karrierens storhedstid, men når han så endelig vender tilbage, er det … som regel for at smøre nostalgien mest muligt.

Efter ‘Coming 2 America’ er turen kommet til hans glansrolle som den flabede Axel Foley, der som bekendt er frækkere, end politiet tillader. De to første ‘Beverly Hills Cop’-film fra 80’erne var ret uimodståelige, de blev efterfulgt af en 3’er i 1994, som vi helst vil glemme, og nu 30 år efter er franchisen altså genopstået.

I den nye film vender Axel tilbage til Los Angeles for at redde sin datter og udrede et kriminelt komplot, som selvfølgelig fører til et gensyn med de umulige, men elskværdige politibetjente Taggart og Rosewood.

Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt og Taylour Paige tilslutter sig sequelen, og mon ikke det hele akkurat glider ned og siver ud lige så hurtigt igen. Det har man også brug for indimellem.

‘Beverly Hills Cop: Axel F’ kan ses på Netflix.

Set det hele? Tjek sidste uges weekend-anbefalinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af