‘Twisters’-stjerne giver Steven Spielberg skylden for, at kyssescene blev fjernet

‘Twisters’-stjerne giver Steven Spielberg skylden for, at kyssescene blev fjernet
Glen Powell og Daisy Edgar-Jones i 'Twisters'. (Foto: Warner Bros.)

Obs: Artiklen indeholder milde spoilers for slutningen på ‘Twisters’.

Det skorter ikke ligefrem på forløsende filmkys i amerikanske actionbaskere, og mange filmseere havde måske forventet, at også den biografaktuelle katastrofefilm ‘Twisters’ ville ende med såden et. Det gør filmen dog ikke.

Fans af filmen har imidlertid fundet ud af, at der faktisk blev optaget en kyssescene mellem hovedrolleindehaverne Glen Powell og Daisy Edgar-Jones, som skulle finde sted til sidst i filmen. Det skriver Indiewire.

En TikTok-bruger var således til stede i en lufthavn, hvor ‘Twisters’-holdet var i gang med optagelser, og vedkommende fangede på video, at Powell og Edgar-Jones’ karakterer finder sammen i et kys.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvordan kan det så være, at kyssescenen ikke kom med i den færdige film? Daisy Edgar-Jones giver selveste Steven Spielberg, der har været producer på filmen, skylden.

»Jeg tror, ​​det er en Spielberg-note, var det ikke?«, siger Edgar-Jones, da hun og Powell bliver interviewet af Collider.

»Jeg tror, ​​det forhindrer filmen i at føles for klichéagtig, faktisk. Jeg synes, der er noget virkelig vidunderligt ved, at det føles som om, der er en fortsættelse. Dette er ikke slutningen på deres historie. De er forenet af deres fælles passion for noget«.

»Jeg tænker også, at den her film ikke handler om, at de finder kærligheden«, tilføjer Powell i interviewet.

»Den bringer Kate (Edgar-Jones’ karakter, red.) tilbage til det, hun elsker, som er at jagte storme. Så det er, hvad du har i slutningen af ​​filmen. De deler denne ting, og hendes lidenskab er genoplivet, og hendes følelse af at have hjemme er genoplivet. Jeg føler, at et kys ikke ville være repræsentativt for det egentlige mål i slutningen af ​​filmen. Og det er en god Spielberg-note. Det er derfor den knægt stadig er med i spillet. Det er fantastisk«.

Filmen instruktør, Lee Isaac Chung, nævner dog ikke Spielberg i sine overvejelser om at fjerne kyssescenen.

»Jeg føler, at publikum er et andet sted nu med hensyn til at ville have et kys eller ikke at have et kys«, siger Chung i et interview med Entertainment Weekly. »Jeg prøvede faktisk kysset, og det var meget polariserende«.

»Dette skud uden kys var den anden mulighed, som jeg havde filmet på dagen, og jeg må sige, at jeg bedre kan lide det«, fortsætter instruktøren. »Jeg synes, det er en bedre slutning. Og jeg tror, ​​at folk, der vil have et kys i scenen, nok kan antage, at de vil kysse en dag«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af