Alfonso Cuarón er endelig tilbage: Se første trailer til den ventede seriesatsning ‘Disclaimer’

Alfonso Cuarón er endelig tilbage: Se første trailer til den ventede seriesatsning ‘Disclaimer’
Cate Blanchett i 'Disclaimer'. (Foto: Apple TV+)

Vi skal tilbage til 2018 for at finde Alfonso Cuaróns seneste film, det tre gange Oscar-vindende mesterværk ‘Roma’.

Snart er den mexicanske instruktør bag ‘Gravity’, ‘Children of Men’, ‘Harry Potter og fangen fra Azkaban’ og ‘Y tu mamá también’ omsider tilbage med thrillerserien ‘Disclaimer’, der netop har fået sin første teasertrailer. Det skriver Deadline.

Apple-miniserien fortælles gennem syv afsnit og har blandt andre Cate Blanchett, Kevin Kline, Sacha Baron Cohen, Lesley Manville og Kodi Smit-McPhee på rollelisten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Disclaimer’ er baseret på Renée Knights bestsellerroman af samme navn og følger journalisten Catherine Ravenscroft (Blanchett), som er kendt for at afsløre andres ugerninger og forbrydelser.

En dag modtager hun en roman af en anonym forfatter, der vil afsløre hendes lyssky hemmeligheder. Herfra går den vilde jagt på at finde frem til den ukendte forfatters identitet, inden hemmelighederne kommer frem i lyset og ødelægger hendes liv.

‘Disclaimer’ bliver vist uden for konkurrence på årets udgave af den prestigefulde Venedig-filmfestival. Første afsnit får premiere på Apple TV+ 11. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af