Chris Hemsworth spillede trommer til Ed Sheeran-koncert – se videoen

Chris Hemsworth spillede trommer til Ed Sheeran-koncert – se videoen
Chris Hemsworth i 'Bad Times at the El Royale'.

Ed Sheeran rejser i øjeblikket kloden rundt på sin verdensturné, og da han lagde vejen forbi Bukarest i Rumænien, aflagde en Hollywood-stjerne pludselig visit på scenen foran en pakket arena.

Den australske skuespiller Chris Hemsworth, bedst kendt for at spille Thor i Marvel-filmene, lavede lørdag en overraskende cameo til koncerten, da han foran 70.000 mennesker skulle lære at spille trommer til Sheerans kæmpehit ’Thinking Out Loud’.

Udfordringen fungerede som en del af optagelserne til anden sæson af dokumentarserien ’Limitless with Chris Hemsworth’, som produceres af Disney+ og National Geographic. Her tester Hemsworth sin krop og psyke i en række udfordringer, som hjælper med at udforske, hvordan man optimerer ens livskvalitet og livslængde.

Om den nye sæson skriver Disney, at den 41-årige skuespillers fysik og mentalitet igen skal sættes på prøve, hvor fokus vil være på »mental formåen, smerte, udbrændthed og interpersonel forbindelse«.

Hemsworth var tidligere på året aktuel i biograferne som skurk i George Millers ’Mad Max’-prequel ’Furiosa: A Mad Max Saga’, som nu kan ses på Max.

Anden sæson af ’Limitless with Chris Hemsworth’ udkommer på Disney+ i 2025 ifølge Deadline.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af