Claes Bang skal spille over for to af Hollywoods førende muskelmænd i ny film

Claes Bang skal spille over for to af Hollywoods førende muskelmænd i ny film
Claes Bang i 'Bad Sisters'. (Foto: Apple TV+)

Det er ikke så tit, at den 1,94 høje danske skuespilstjerne Claes Bang er den lille i et selskab, men det kan meget vel blive indtrykket i hans kommende film.

Her skal han nemlig ifølge The Wrap spille over for to af Hollywoods førende muskelmænd Dave Bautista og Jason Momoa, der udover at hamle op med Bang i højden ser en anelse mere faretruende ud i bredden, tør vi godt sige uden at fornærme nogen!

Filmen hedder ‘The Wrecking Crew’ og skal instrueres af Ángel Manuel Soto, der senest stod bag D.C.-filmen ‘Blue Beetle’. Bautista og Momoa skal spille to meget forskellige halvbrødre, der efter 20 års fjendskab skal opklare mordet på deres far på Hawaii. Det vides endnu ikke, hvilken rolle Claes Bang indtager.

Efter det globale gennembrud i Ruben Östlunds ‘The Square’ har Claes Bang haft en lang række fine internationale roller med ‘Dracula’, ‘Bad Sisters’, ‘The Northman’ og senest ‘The New Look’ som nogle af højdepunkterne.

‘The Wrecking Crew’ bliver hans første rigtige møde med mainstream-blockbuster-Hollywood, og man kan jo gætte på, at han skal spille skurk – det er trods alt det, skandinavere plejer at blive castet til i de store actionfilm.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘The Wrecking Crew’ får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af