Disney deler første trailer til liveaction-remake af ‘Snehvide’ – med Gal Gadot som Den onde dronning

Disney deler første trailer til liveaction-remake af ‘Snehvide’ – med Gal Gadot som Den onde dronning
Rachel Zegler i 'Snehvide'. (Foto: Disney)

Disney har netop delt den første eventyrlige trailer til det kommende liveaction-remake af deres tegnefilmklassiker ‘Snehvide og de syv dværge’ fra 1937. Det gjorde underholdningsgiganten i forbindelse med det igangværende fanevent D23, skriver Consequence.

‘Snow White’ har ‘West Side Story’-talentet Rachel Zegler i hovedrollen som Snehvide, mens skurkekarakteren Den onde dronning spilles af ingen ringere end Gal Gadot. Sidstnævnte siger i traileren med stor selvtillid de famøse ord: »Lille spejl på væggen der, hvem er smukkest i landet her«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Marc Webb, manden bag så forskellige titler som ‘(500) Days of Summer’ og ‘The Amazing Spider-Man’, sidder i instruktørstolen på denne nyfortolkning af det gamle Grimm-eventyr.

Manuskriptet er skrevet af Erin Cressida Wilson (‘Kvinden i toget’, ‘Secretary’, ‘Vinyl’) og Greta Gerwig, der som bekendt instruerede sidste års mest populære film, ‘Barbie’.

‘Snow White’ får biografpremiere 31. maj 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af