Gwyneth Paltrow genoptager filmkarrieren over for Timothée Chalamet

Gwyneth Paltrow genoptager filmkarrieren over for Timothée Chalamet
Gwyneth Paltrow 2022. (Foto: RB/Bauer-Griffin/GC Images/ Getty Images)

Gwyneth Paltrow har i de seneste mange år helliget sig sit opsigtsvækkende livsstilsbrand Goop og lagt skuespillet lidt på hylden.

Hendes seneste filmrolle var i ‘Avengers: Endgame’ fra 2019, og på seriefronten kunne hun ses i ‘The Politician’ på Netflix frem til 2020.

På 25-året for hendes Oscar-statuette for ‘Shakespeare in Love’ er der dog noget interessant i vente, da Paltrow har tilsluttet sig rollelisten til Josh Safdies kommende film ‘Marty Supreme’, som Timothée Chalamet også er annonceret til. Det skriver Variety.

Der vides endnu ikke meget om projektet, end at det handler om en bordtennisstjerne og er produceret af A24.

Josh Safdie har sammen med sin bror Benny Safdie instrueret kendte skuespillere i karrieredefinerende roller – som Adam Sandler i ‘Uncut Gems’ og Robert Pattinson i ‘Good Time’. Selvom Safdie laver ‘Marty Supreme’ på egen hånd, er det stadig vældig interessant at forestille sig Gwyneth Paltrow (og Timothée Chalamet!) træde ind i et Safdie-univers.

Filmen har manuskript af Ronald Bronstein, der også har været medforfatter på instruktør-brødrenes ‘Uncut Gems’, ‘Good Time’ og ‘Heaven Knows What’.

Lige nu er Josh Safdie aktuel som instruktør på Adam Sandlers seneste Netflix-special ‘Love You’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af